COLLECTIVE DESIGN PRACTICE Art/Architecture/Research

The new multipurpose school hall.

The new multipurpose school hall.

Rearrangement of existing playground spaces.

Rearrangement of existing playground spaces.

Photovoltaic panels on the new canopy over sheltered playspace.

Photovoltaic panels on the new canopy over sheltered playspace.

Connection is made between the new sheltered play space and the wider playground.

Connection is made between the new sheltered play space and the wider playground.

The new multipurpose school hall.

The new multipurpose school hall.

Rearrangement of existing playground spaces.

Rearrangement of existing playground spaces.

Photovoltaic panels on the new canopy over sheltered playspace.

Photovoltaic panels on the new canopy over sheltered playspace.

Connection is made between the new sheltered play space and the wider playground.

Connection is made between the new sheltered play space and the wider playground.

  • 1

    The new multipurpose school hall.

  • 2

    Rearrangement of existing playground spaces.

  • 3

    Photovoltaic panels on the new canopy over sheltered playspace.

  • 4

    Connection is made between the new sheltered play space and the wider playground.

Westborough School Refurbishment

Cottrell and Vermeulen Architecture designed a zero carbon refurbishment for Westborough School in Southend-on-Sea. Photographs by Tom Cronin. More on the project can be found here .

Built with Berta.me